Перейти до основного вмісту

Обов'язкова вакцинація від коронавірусу – це цифровий концтабір.

Включаю логіку і бачу чітку картину – обов'язкова вакцинація від коронавірусу – це цифровий концтабір. Або це роблять навмисне, або «випадковий збіг». 

 Криптовалюта та тіло людини. Фантастика стала реальністю 

З величезною швидкістю за допомогою сертифікатів створюється світова база даних з інформацією про всіх людей. Кожен отримує свій «cov-id» (identity document), де буде вся інформація про здоров'я, біометричні дані, пересування і так далі. Це більше, ніж планувалося офіційно у проекті ID 2020. 
 За задумом проекту ID 2020, до 2030 року планується забезпечити всіх людей на планеті цифровим ID 
 Цікавий факт. Який ми бачимо з опису id 2020 у Вікіпедії
 Вся ця інформація буде зберігатися за допомогою технології блокчейн, тобто в зашифрованому вигляді в розподіленій базі даних, подібно до транзакцій у криптовалюті біткойн 
 Я також знаходжу інформацію про те, що компанія Microsoft Tehnology реєструє патент WO2020060606 - Криптовалютна система, що використовує дані про активність тіла. 

 Помітили якісь цікаві цифри в патенті? 

 Ось текст із патенту: 
 Активність людського тіла, пов'язана із завданням, наданим користувачеві, може використовуватися в процесі майнінгу криптовалютної системи. Сервер може надати завдання пристрою користувача, який комунікативно пов'язаний із сервером. Датчик, комунікативно пов'язаний з пристроєм користувача або який міститься в ньому, може визначати активність тіла користувача. Дані про активність тіла можуть бути згенеровані на основі активності тіла, що відчувається. Система криптовалюти, комунікативно пов'язана з пристроєм користувача, може перевіряти, чи задовольняють дані про діяльність тіла одному або декільком умовам, встановленим системою криптовалюти, і видавати криптовалюту користувачеві, дані про діяльність якого перевірені. 
 Посилання для невіруючих: патент WO2020060606 .

 Скрін: 

 Тобто якщо будеш хорошим хлопчиком (дівчинкою), тоді отримаєш гроші на їжу та одяг у вигляді коїнів. Фантастика стала дійсністю. 

 P.S. Якщо чесно, я сам, коли пишу це — шокований від знайдених матеріалів. 

 Мало не забув про важливу інформацію. Перший крок з початку патентування на тести Covid 19 відбувся ще в 2015 році (Назва "Резюме Патенту" (виправлено за зауваженням читачів)). Посилання: Система та метод тестування на COVID-19.

 А ось цікавий скрін з інформацією про учасників проекту id 2020. Там і вакцинатори, і цифровізатори, і подібні до них: 



 У нас відібрали наші права та створюють цифровий концтабір 

На практиці ми бачимо таке: 
  •  Без цифрового ковід-сертифікату у нас все менше прав та можливості пересування. Зараз не можна працювати, подорожувати та відвідувати ТЦ, завтра закриють доступ до медицини та продуктів. І взагалі вихід із дому. Як приклад: Австрія, Австралія, Ізраїль та інші. 
  • У ЗМІ заборонили будь-яку дискусію. Лише одностороннє висвітлення подій. Думок реальних вірусологів (ім'я-по-батькові) чомусь взагалі не видно. 
  • Альтернативне лікування вірусу взагалі не розглядається. 
  • Поступово прибирають ПЛР-тест та сертифікат про перенесення хвороби як альтернативу сертифікатам щеплення. В Україні сертифікат про перенесення хвороби тепер дійсний 3 місяці замість 6-ти. 
  • Йде цілеспрямоване цькування інакодумців. Їх оголошують прихильниками «теорії змови» тощо. 
Ось відео:

 

 Мій висновок простий: 
Нам, людям, сьогодні надали статус тварини, яка самостійно не може розпорядитися своїм життям, тому за неї будуть думати ті, хто сам собі привласнив звання людини розумної і відокремив тим самим себе від решти 99% людей. 
 Такий висновок я зробив після того, як побачив відео з відкритим тиском представників ВООЗ на місцеві органи охорони здоров'я в 2018 -19-му в питаннях обов'язкових щеплень. 

 Нам навіть заборонили самостійно хворіти та вмирати. Я виріс у селі, тому стикався з явищем вакцинації часто: вакцинація корів, кролів, курей і свиней. 
Ще хочу звернути Вашу увагу на той факт, що я особисто не вважаю індивідуальними розумними особистостями тих, хто міркує про користь щеплення як про виправдання обмеження прав і свобод людини. Ми, дієздатні дорослі люди, здатні самостійно вирішувати, що робити зі своїм здоров'ям і навіть можемо зробити вибір про власну передчасну смерть. У цьому вся суть свободи. Інакше ми за статусом – ті самі свині на фермі. Саме такими нас вважають у ВООЗ. 
 А тепер про те, чи потрібна вакцинація. 
 І так, аналізую реальну ситуацію навколо мене в реальному світі, (а не із тверджень ЗМІ): 
  1. Практично за 2 повні роки я не побачив на власні очі страшної пандемії. Тільки по телевізору та на сайтах. І я, і мої родичі хворіли на симптоми ГРВ чи грипу, але різниці в порівнянні з попередніми роками я не побачив. Тим більше, що я у 6-річному віці пережив запалення легенів. Лежав у реанімації (1989). Тоді це називали бактеріальною пневмонією. Є навіть всесвітній день боротьби із нею. Наче саме восени відзначають. А тут ця бактеріальна пневмонія кудись зникла, грип зник, залишився один «ковід 19». 
  2. Коли моєму брату видаляли жовчний міхур (важка операція та відновлення у травні-червні 2020 року (через 3 місяці від старту пандемії)), у цій лікарні був цілий порожній поверх, виділений спеціально для заражених. За три тижні я не побачив жодного нового пацієнта. Поверх так і залишився порожнім. 
  3. По факту, всі наплювали на карантин і ніхто його реально не дотримувався ці 2 роки. Але такий пофігізм на загальний подив (або жаль) не призвів до загибелі цивілізації. Маски носили на шиї замість шарфика, святкували весілля, дні народження, хрестили дітей, Різдво, Великдень. (Особливо нагадаю про масовки на виборах, про мітинги на кшталт «життя чорних важливі», куди коронавірус журналісти з лікарями взагалі вирішили не пускати). І «о диво, всі живі»!! Аяяй, вигукнули у ВООЗ і давай усіх вакцинувати… Бо не годиться бути здоровими без вакцинації. Для цього запровадили новий термін «безсимптомний хворий». 
  4. Тепер найцікавіше: « Захищені щепленням повинні боятися зараження від нещеплених ». Бо у нещеплених вірус мутує і нова мутація обходить захист вакциною. Але міністерства охорони здоров'я всіх країн стверджують, що вакцини успішно нейтралізують новий штам Дельта та інші мутації! Як це розуміти! Крім того, вакцини «ковід 19» розроблялися понад рік. Пандемія розпочалася у Китаї наприкінці 2019-го, а вакцина з'явилася у лютому 2021-го. Хіба за цей час вірус не мутував сотні разів? 
  5. Про наше здоров'я дбають. Зовсім безкоштовно, навпаки, навіть нам платять. Але тільки коли йдеться про «ковідне здоров'я». Чому не кричать про небезпеку вірусних венеричних захворювань, які, на відміну від бактеріальних, не лікуються взагалі і які, на думку лікарів, — епідемія та бич 21 століття. До таких хвороб відносять: ВІЛ, ВПЛ (вірус папіломи людини), який є причиною раку шийки матки, ГП (генітальний герпес), який вбиває плід і викликає його мутації при вагітності. Мільйони ВІЛ позитивних щороку, безпліддя, аборти за медичними показниками (як наслідок статевої інфекції). Чому я не бачу реклами про це? Чому не контролюють такий важливий аспект життя? Де заборона на алкоголь та нікотин, де реклама безкоштовного лікування серцево-судинних захворювань (номер одна серед причин смерті у світі)? Чому за стільки років не винайшли вакцини від раку та ВІЛ, якщо від «коронавірусу 19» винайшли лише за рік? Чому якісне лікування онкології не по кишені простому смертному? Чому якщо прищепився від сказу (антирабічна вакцина), ти 99,9 % захищений незалежно від того, чи прищепився твій сусід. А у випадку із щепленням ковід 19 така лажа? Чому невакцинованим приписують поширення вірусу, а щепленим знімають усі обмеження у пересуванні. Адже на сайті ВООЗ написано, що вони самі не знають, чи впливає щеплення на інфікування та передачу
  6. Чому ніхто у вищих колах не звертає уваги на Картахенський протокол та вакцинацію? Адже якщо все там описане - чиста випадковість, все одно людина після вакцинації переходить у статус " живого зміненого організму ", втрачаючи " права і свободи людини " повністю. Потрібно або змінювати протокол, або анулювати його. 
  7. Чому вакцинацію ковід 19 називають « подвійним сліпим випробуванням », де ні пацієнт, ні маніпулятор не знають що це експеримент. Знає лише керівник експерименту. 
  8. Чому з виробників вакцин знято всю відповідальність за їхній же продукт, а в угодах з урядом є така конфіденційна інформація, яку не можна навіть побачити депутатам європарламенту?  

 Думка вірусолога Люка Монтаньє 

Люк Антуан Монтаньє — французький вірусолог, професор, лауреат Нобелівської премії 2008 р. з фізіології та медицини за відкриття вірусу імунодефіциту (ВІЛ) у 1983 р., кавалер ордену Почесного Легіону, кавалер національного ордену «За заслуги» премій та звань. 

 Так ось, думка Люка Монтаньє про те, що щеплення — це зло, офіційній владі не цікава. 

 Це величезна помилка як з наукової, так і з медичної точок зору. Це недопустимо. Наслідки цього ми побачимо пізніше. Саме завдяки вакцинації з'являються нові варіанти вірусу. Спочатку вірус було виявлено у Китаї. Створюється вакцина проти китайського штаму. Що залишається робити вірусу? Він або вмирає, або шукає можливості вижити. Він мутує, і нові варіанти є результатом вакцинації. 

 Повна стаття у джерелі: https://noi.md 

 Більше того, його думки всіляко намагаються приховати. Нам замість оцінки вакцинації досвідченим вірусологом дають вказівки такі особи: 
 
  • діджеї радіо, коли ми в автомобілі; 
  • ведучі новин; 
  • політики; 
  • співаки та актори. 
Я свій висновок зробив – обов'язкова вакцинація від коронавірусу – це цифровий концтабір. Вивчайте, робіть свої особисті висновки, виходячи з особистого досвіду та відфільтрованої інформації, пані та панове.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Вакцинація мРНК як біотехнологія та "Живі змінені організми" в Картахенському протоколі

 Всім привіт. Вирішив написати про те, що "нового" я дізнався стосовно Вакцин проти COVID-19. Нещодавно натрапив на інформацію, що вакцинація від коронавірусу є біотехнологією, а також існує міжнародний Картахенський протокол від 2000 року, в якому зазначено, що жива істота після застосування біотехнології переходить в статус " Живого зміненого організму ". Ось вирізка з самого протоколу:                                         Картахенський протокол про біобезпеку                                           до Конвенції про біологічне різноманіття  Стаття 1. Вирізка ... мета цього Протоколу  полягає  у  сприянні  забезпеченню  належного рівня захисту в галузі безпечної  передачі,  обробки  і  використання  живих  змінених   організмів,  отриманих  в  результаті використання сучасної біотехнології,  які  можуть мати несприятливий вплив на збереження і стале використання  біологічного   різноманіття,   з  урахуванням  також  ризиків  для  здоров'я людини та з приді

Директива ООН 001, начало нового мирового порядка

 В наш календарный год 4 июля 2025 года.   В соответствии с одобрением большинства членов Организации Объединенных Наций, следующая директива вступает в силу с момента получения и будет выполнена немедленно за исключением тех вопросов или пунктов, которые, очевидно, потребуют дополнительного времени для изменения и/или реализации.  Все государства Организации Объединенных Наций будут немедленно известны под своим новым названием и соответствующим номером. Например, бывшее государство Канада будет теперь известно как Зона Америки 0001, бывшие Соединенные Штаты Америки теперь будут просто известны как Зона Америки 0002. Бывшая Центральная Америка, включая бывшую Мексику, теперь будет известна как Центральная Америка 0003, а оставшиеся бывшие страны Южной Америки будут коллективно известны как America Area 0004.   Бывшие государства Европы будут коллективно и отныне известны как Европа 0010, с новой картой для определения границ между Европой 0010 и Азией 0020. Все новы