Перейти до основного вмісту

Кращі напрямки для бюджетного відпочинку навесні

Весна - пора поповнення не тільки гардероба, але і багажу позитивних емоцій. Подорожуйте! Адже поїздкам вже супроводжує сприятлива погода, як і невисокі ціни на відпочинок. Ми підібрали найкращі бюджетні напрямки для турне за кордон цієї весни.


Польща


Відпочинок в Польщі економний навіть в розпал сезону, а в міжсезоння відрізняється особливою доступністю. Найдешевші путівки відзначаються ранньою весною. Туристів в цей час дуже мало: до історичних і природних пам'яток можна дістатися швидко і без черг.

Рекомендуємо відвідати Лицарський замок в Мальборку і найбільший музей під відкритим небом - Скансен. Вразить своїми красотами і водоспад Каменчік, за яким розташовані печери з великим скупченням аметистів і пегматита. Відмінний варіант для весняного вікенду!


Угорщина


Угорщина - країна музеїв, замків, пам'яток і соборів різних історичних епох. Додамо до цього недорогі гарячі тури, дешеві овочі та фрукти на ринках, гостинні готелі економ-класу з високим співвідношенням «ціна - якість» - і отримаємо насичений відпочинок зі скромним чек-листом.

Найвигідніше планувати поїздку на березень. Двотижнева путівка на двох до Будапешту з Києва обійдеться в 350-400 USD. Урізати відпускний бюджет на 10-15% можна і за допомогою комбінованих турів.

У Будапешті погода сприяє прогулянці по мосту Ержебет, який з'єднує два береги Дунаю. Навесні також можна відправитися на озеро Балатон, щоб помилуватися красивими видами його околиць.


Туреччина


Низький сезон на курортах починається в жовтні і закінчується на початку травня. Рання весна - вдалий час для відкриття сезону екскурсій по Туреччині. У квітні поки піднімається тільки температура води і повітря, але не ціни. Це ідеальний місяць для відвідування Середземноморських курортів: вода біля берегів прогрівається до +18 ° С.

Штовхатися з відпочиваючими не доведеться, тому що тут їх майже немає, а засмагати в цей час цілком комфортно. Всі тури та послуги на курортах майже вдвічі дешевше, ніж влітку.

Туніс


У Тунісі традиційним відпочинком вважається пляжний. Весна - найбільш сприятливий час для відвідування Середземноморського узбережжя. На початку квітня мандрівникам забезпечена безпечна і рівномірна засмага, а купальний сезон відкрито вже в травні, коли вода біля берегів прогрівається до +18 ° С ... + 22 ° С. Крім того, проводяться в повному обсязі екскурсійні програми.

Ще не хлинув туристичний потік, багато готелів ще на канікулах, тому ціни на «All inclusive» по-туніськи на 25-30% дешевше пропозицій Єгипту.

Литва


Навесні Балтійська країна зеленіє і розквітає: сніг майже розтанув, повітря вже тепле, але ще по-зимовому свіже. Сирість березня компенсують приємні ціни на проживання в готелях. Квітень залишився сезоном гарячих путівок і відсутності натовпів туристів. У травні попит на тури збільшується разом з поступовим подорожчанням відпочинку. У цей період користуються попитом автобусні турне, які обійдуться в 250-350 USD з відвідуванням кількох міст.

Завітайте в приватний музейний парк Грутас, прогуляйтеся по Тракайський замку, побувайте в Музеї бурштину, підніміться на відьмацьку гору.

Грузія


Їхати до Грузії навесні варто заради відвідування визначних пам'яток і природних заповідників, подорожі в гори, оздоровлення на термальних джерелах, знайомства з місцевою культурою і кухнею. А в горах і зовсім можна кататися на лижах до самого травня.

Стрімке потепління в березні створює комфортні умови для будь-якого виду туризму. Можна поїздити по древній столиці Мцхете, піднятися до печерного монастиря Вардзіа, а потім розслабитися в сірчаних лазнях.

Традиційно навесні на цей напрямок низький попит, тому турагентства пропонують путівки за помірними цінами. Якщо не брати в Рахунок Батумі, ціни на відпочинок в Грузії схожі з українськими. Нова картинка за вікном на тиждень не надто вдарить по сімейному бюджету.

Індія


Незважаючи на різнорідність клімату в регіонах, навесні погода в Індії відрізняється нульовою вологістю і теплом. Середня температура повітря становить +25 ° C ... + 30 ° C. Для пляжного відпочинку найкраще підійдуть узбережжя південних і центральних курортів. Комфортні кліматичні умови в цей період на Гоа. Ховаючись в Індії від української негоди, ви збережете свої кошти. Заощадити можна на транспорті, харчуванні, туристичних послугах, в той час як в Україні ціни на це дорожче в 2-3 рази.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Обов'язкова вакцинація від коронавірусу – це цифровий концтабір.

Включаю логіку і бачу чітку картину – обов'язкова вакцинація від коронавірусу – це цифровий концтабір. Або це роблять навмисне, або «випадковий збіг».   Криптовалюта та тіло людини. Фантастика стала реальністю  З величезною швидкістю за допомогою сертифікатів створюється світова база даних з інформацією про всіх людей. Кожен отримує свій «cov-id» (identity document), де буде вся інформація про здоров'я, біометричні дані, пересування і так далі. Це більше, ніж планувалося офіційно у проекті ID 2020.   За задумом проекту ID 2020, до 2030 року планується забезпечити всіх людей на планеті цифровим ID   Цікавий факт. Який ми бачимо з опису id 2020 у Вікіпедії :   Вся ця інформація буде зберігатися за допомогою технології блокчейн, тобто в зашифрованому вигляді в розподіленій базі даних, подібно до транзакцій у криптовалюті біткойн   Я також знаходжу інформацію про те, що компанія Microsoft Tehnology реєструє патент WO2020060606 - Криптовалютна система, що використовує дані про актив

Вакцинація мРНК як біотехнологія та "Живі змінені організми" в Картахенському протоколі

 Всім привіт. Вирішив написати про те, що "нового" я дізнався стосовно Вакцин проти COVID-19. Нещодавно натрапив на інформацію, що вакцинація від коронавірусу є біотехнологією, а також існує міжнародний Картахенський протокол від 2000 року, в якому зазначено, що жива істота після застосування біотехнології переходить в статус " Живого зміненого організму ". Ось вирізка з самого протоколу:                                         Картахенський протокол про біобезпеку                                           до Конвенції про біологічне різноманіття  Стаття 1. Вирізка ... мета цього Протоколу  полягає  у  сприянні  забезпеченню  належного рівня захисту в галузі безпечної  передачі,  обробки  і  використання  живих  змінених   організмів,  отриманих  в  результаті використання сучасної біотехнології,  які  можуть мати несприятливий вплив на збереження і стале використання  біологічного   різноманіття,   з  урахуванням  також  ризиків  для  здоров'я людини та з приді

Директива ООН 001, начало нового мирового порядка

 В наш календарный год 4 июля 2025 года.   В соответствии с одобрением большинства членов Организации Объединенных Наций, следующая директива вступает в силу с момента получения и будет выполнена немедленно за исключением тех вопросов или пунктов, которые, очевидно, потребуют дополнительного времени для изменения и/или реализации.  Все государства Организации Объединенных Наций будут немедленно известны под своим новым названием и соответствующим номером. Например, бывшее государство Канада будет теперь известно как Зона Америки 0001, бывшие Соединенные Штаты Америки теперь будут просто известны как Зона Америки 0002. Бывшая Центральная Америка, включая бывшую Мексику, теперь будет известна как Центральная Америка 0003, а оставшиеся бывшие страны Южной Америки будут коллективно известны как America Area 0004.   Бывшие государства Европы будут коллективно и отныне известны как Европа 0010, с новой картой для определения границ между Европой 0010 и Азией 0020. Все новы